На святкуванні Дня Обухова відбудуться зйомки «Караоке на майдані». Скільки це коштуватиме?

16 вересня на святкуванні Дня Обухова відбудуться зйомки «Караоке на майдані», що обійшлося міському бюджету в 157 тис грн  

Про це повідомляє «КиевВласть«.

Серед зіркових гостей міська влада також анаонсує виступ Олі Полякової, але в системі державних закупівель про це не йдеться.

В системі електронних державних закупівель ProZorro зазначено, що 29 серпня 2018 року Відділ культури, національностей та релігій виконавчого комітету Обухівської міської ради уклав договір з ФОП «Кондратюк Ігор Васильович» на організацію, забезпечення та проведення «Караоке на майдані». Вартість угоди склала 157,8 тис гривень.

На сайті ProZorro опублікований тільки звіт про укладений договір, конкурс – не проводився. Згідно з укладеною угодою, Ігор Кондратюк повинен провести «Караоке на майдані» під час святкування 656-річниці Дня міста Обухів, яке пройде 16 вересня.

«Караоке» для обухівчан розпочнеться 16 вересня о 12:00 і триватиме 240 хвилин. Місце проведення – вулиця Київська, 117 (майданчик перед Обухівським районним центром культури і дозвілля).

Проведення заходу буде проходити з одночасною телезйомкою одного або двох випусків телепрограми «Караоке на майдані», яка транслюватиметься на телеканалі СТБ у неділю о 11:00. Дата ефіру буде узгоджена додатково.

Нагадаємо, що День міста в Обухові відзначатимуть з 12 по 16 вересня. На міському сайті зазначається, що будуть проведені ярмарки майстрів народної творчості, концерти народних і професійних артистів, фестивалі-конкурси та спортивні змагання.

У минулому році святкові заходи до Дня Обухова проводили народна артистка України Ольга Сумська з чоловіком, заслуженим артистом України Віталієм Борисюком. Тоді зірковим гостем був гурт Dzidzio, який в цьому році буде виступати на День Борисполя (15 вересня 2018 року).

Вартість угоди між Управлінням культури, молоді та спорту Бориспільської міськради і ТОВ «ДЗІДЗІДЗІ» на організацію виступу групи Dzidzio на концерті до 1003-річчя міста склала 197 тисяч гривень.

Поширити новину
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Коментарі

коментарів