Салони краси в Обухові або Ідея для прибуткової справи

Дізнайтесь, які послуги у сфері здоров’я та краси затребувані у місті

Вийдіть на вулицю свого міста й озирніться. Вивіски, яких закладів першими впадуть вам у очі? Звичайно, це будуть аптеки, перукарні та весільні салони. Однак, це зовсім не говорить про те, що ринок перенасичений цими послугами. Якраз навпаки, це — свідчення їх затребуваності.

Висока конкуренція на цьому ринку призводить до того, що «виживають» лише найкращі! Лише ті заклади, які пропонують унікальні, доступні послуги користуються авторитетом, популярністю та великим рівнем відвідування.

Як писав наш портал, навіть експерти фінансового ринку стверджують, що, наприклад, весільний бізнес буде приносити стабільний дохід, навіть при мінімальному початковому вкладенні. Те саме стосується й салону краси. Головне, перед тим як розпочати бізнес з нуля — вивчити роботу конкурентів. Ваша ідея та послуги повинні бути унікальними та відрізнятись від тих, які пропонують інші.

Це є готовою підказкою для того, у якому напрямку рухатись, та який бізнес обрати, якщо ви таки надумаєте цим зайнятись.

Секрет у тому, що якщо у вас є приміщення, яке можна обладнати, наприклад, під салон краси, то це буде найвигідніше вкладення капіталу. Цей бізнес окупиться вже за три місяці! Єдине, що потребуватиме більше часу, це — підбір персоналу. Саме від його кваліфікації залежатиме ваш майбутній успіх.

Згадайте, не завжди жінки мають можливість «навести красу» у домашніх умовах, а молоді мами з маленькими дітьми, не мають можливості їхати на околицю міста щоб зробити манікюр чи нову зачіску.

Обухів розвивається, будується. Саме на бізнес у нових районах і потрібно робити ставку сьогодні.

Світ блаженства, який поруч

Попередній аналіз салонів краси доводить, що у переважній більшості клієнтам пропонується декілька видів послуг, а саме послуги краси та здоров’я. Наприклад, у одному місці можна зробити зачіску, манікюр, педикюр, отримати консультацію дерматолога тощо.

Але, все-таки, найзатребуванішими послугами на ринку є догляд за:

• волоссям
• нігтями
• бровами
• тілом

Що стосується фарбування волосся, то сьогодні піку популярності мікроблейдінг. Звісно, ця процедура дорожча за звичайне фарбування, але й ефект від неї довший.

А, ось нарощування вій, поволі відходить у минуле. Сьогодні більш затребуваним є ламінування. Після цієї процедури вії, не виглядають такими штучними, як при нарощуванні.

Спершу вії ламінують, надають їм потрібного вигину, а потім кератинують для збереження ефекту, мінімум на два місяці.

«Вії, після ламінування, виглядають як натуральні, тільки вдвічі густішими та довшими», — ділиться враженнями від процедури мешканка Обухова Анастасія Клюк.

«Затребуваною є процедура детоксикації шкіри голови, — говорить директор обухівського салону краси пані Марта. — У нашому салоні трихолог надасть усі необхідну інформацію про послугу, а також розповість про правила догляду за волоссям. Ми у салоні пропонуємо ексклюзивну послугу — процедуру елюмнірування. Вона, дещо схожа на фарбування, але немає такого шкідливого впливу на волосся. Барвники, які ми використовуємо, мають й лікувальний ефект. Волосся після процедури виглядає живим, сяючим та здоровим. Ефект від елюмнірування збережеться до двох місяців».

Поволі популярною в Обухові стає омолодження холодом. Зауважте, лише десять процедур кріотерапії «приберуть» з обличчя п’ять «зайвих» років. До речі кріотерапію можна застосовувати, не лише для омолодження обличчя, а й усього тіла.

Послугою, затребуваність якої ніколи не зникне, це — манікюр та педікюр.

Салон краси завжди буде успішним, якщо крім класичного манікюру пропонуватиме й інші його види.

І, остання порада, відкриваючи салон у Обухові, обов’язково «прив’яжіть» його до віртуального сайту. Тоді на запит «Краса і SPA у Обухові», пошуковик на першому місці покаже саме ваш салон.

Щодо цін на послуги краси, то в Обухові вони демократичні. Наприклад, манікюр, з покриттям гель-лаком, коштуватиме від 130 до 145 гривень, фарбування та корекція брів до 200 гривень, нарощування вій від 200 гривень.

Поширити новину
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Коментарі

коментарів