27 І 28 ЖОВТНЯ НА HALLOWEEN PARTY В МАНУФАКТУРУ! ВХІД ВІЛЬНИЙ!

Halloween не за горами! Дуже скоро все стане страшним і жахливим. Настає час страшних костюмів і «монстро» макіяжу. Відправляйтеся 27 і 28 жовтня на Halloween Party в аутлет-містечко «Мануфактура»! Прокачаємо це свято разом! З 12:00 до 18:00:

Театральна інтерактивна шоу-програма «Гості из Трансільванії». Замок Бран, який зараз називають замком Дракули, знаходиться в Румунському місті Трансільванія. Костюмована постановка для дітей і дорослих перетворить найстрашніші жахи в реальність. Це не просто спектакль, станьте героєм постановки, яка вражає сюжетом.
Майстер-клас з розпису гарбузів акрилом — веселе і по-справжньому творча справа. Всі звикли до стандартних світильників Джека. Так, це звичайно класно, але прийшов час спробувати свої сили в розпису гарбузів акрилом. Це набагато цікавіше, спробуйте самі! Вам сподобається!
Сучасна фішка свята — найстрашніший макіяж! Зробіть моторошний Makeup у монстро-візажистів і вперед на Halloween Party.
13.00 — ZOMBIE BATTLE від команди брейк-школи Deep Cut. Ви зможете взяти участь в ньому і вивчити круті руху. Відривайтеся як ніколи раніше і запалюйте вечір на 100%!

14:00 — експериментальна дитяча програма «Школа Хогвартс» від Території експериментів і відкриттів «Еврика» — та сама школа, в якій навчався магічним речей Гаррі Поттер. Буде, як завжди, неповторно круто, адже така хімія — це захоплююча наука для всіх.

17:00 — костюмована вечірка «Бал нечисті» — для всіх дітей в маскарадних костюмах солодкі подарунки.

Ярмарок аксесуарів для оригінальних людей. Додайте неповторний елемент для створення святкового образу, дивуйте і чарує своєю красою.

Наповнене сюрпризами, аутлет-містечко «Мануфактура» чекає гостей 27 і 28 жовтня! Вхід вільний!

Поширити новину
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Коментарі

коментарів