ПРОКУШЕНА НОГА І СПИНА. НА КИЇВЩИНІ НА ЖІНКУ НАПАЛА ЗГРАЯ БЕЗПРИТУЛЬНИХ СОБАК [ТСН]

Місто Українка на Київщині переповнене безпритульними собаками, які кидаються на перехожих. 

Про це ТСН.ua розповіла жителька міста Юлія Валевач, яка нещодавно стала жертвою такого нападу.

Читайте також: На окупованій території Донеччини зграя собак загризла 12-річну дівчинку

За її словами, інцидент стався 19 серпня близько опівночі на вулиці Енергетиків. Жінка саме поверталася додому, коли побачила, що біля її під’їзду сусідка годує безпритульних собак.

«Вони вже були агресивні, напевно через те, що були голодні. Я вирішила почекати, доки вони поїдять, і зупинилася за 5-10 метрів від під’їзду. Десь за хвилину собаки кинулися на мене, оточили, і одна вкусила за ногу (за литку), друга — за спину (лівий бік), третя бігала і гавкала. Я сильно закричала, і вони розбіглися», — розповіла Юлія. 

Сусідка, яка годувала собак, не допомогла постраждалій. Щоб почуватися у безпеці, Юлія підійшла до компанії молодих людей, які сиділи неподалік в альтанці, і почала викликати поліцію. 

«Поки ми чекали поліцію, повз проходив чоловік, і ці ж собаки так само кинулися на нього, але він відмахався», — додала жінка.

За словами Юлії, місцевий волонтер запевнив її, що собаки, які напали на неї, були чиповані і щеплені. Проте сама Юлія чипів не бачила.

«Знаю точно, що кілька днів тому ці ж собаки напали на хлопчика. Слава Богу, його мама вчасно відігнала їх», — зауважила Юлія.

При цьому ситуація з вакциною від сказу в Українці критична. Щоб зробити щеплення, Юлії доводиться їздити в Обухів. Там перше щеплення зробили безкоштовно, але, за словами жінки, неохоче. Також лікар попередив її, що наступного разу безкоштовної вакцини в медустанові також може не бути. А попереду у Юлії ще чотири щеплення. 

Поширити новину
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Коментарі

коментарів