В ОБУХІВСЬКОМУ МІСЬКОМУ ЦЕНТРІ ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ЗАПРАЦЮВАЛА ЕЛЕКТРОННА РЕЄСТРАТУРА

У нашому місті продовжують втілюватися нововведення, які диктує нам час реформаційних змін у галузі медицини. 
В Обухівському міському центрі первинної медико-санітарної допомоги вже від сьогодні запрацювала електронна реєстратура для пацієнтів.

Завдяки цій системі обухівчани зможуть записатися на прийом до лікаря в певні години в порядку електронної черги, не виходячи з дому та заощадивши свій час – за допомогою інтернету, комп’ютера, телефону або планшету. Для цього потрібно зайти на сайт https://helsi.me та заповнити усі необхідні дані.
Якщо у пацієнта відсутній інтернет та комп’ютер, він може зателефонувати до реєстратури, і в такому разі медичний працівник виконає процедуру електронного запису. Також, якщо людина прийшла до амбулаторії не зареєстрована, то цю процедуру запису можна зробити на місці.

Запис на прийом до лікаря буде відбуватися за допомогою медичної системи Helsi, яка вже працює в наших амбулаторіях міського центру первинної медико-санітарної допомоги. Завдяки цій медичній системі у нас проходить заповнення електронних декларацій пацієнтів і вже охоплено більшу половину населення міста.

Для запровадження медичної системи Helsi в міському центрі ПМСД на комп’ютеризацію робочих місць та навчання медичного персоналу було виділено з міського бюджету 77 тис. грн.

Наступними кроками для покращення медичних послуг у наших амбулаторіях будуть: створення електронної амбулаторної картки пацієнта та електронного рецепту для купівлі ліків в аптеках.

Усе це має значно полегшити роботу медичних працівників та покращити умови користування медичними послугами для мешканців нашого міста.

Поширити новину
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Коментарі

коментарів