Медичний центр ADONIS в Обухові – новий рівень медицини для міста

Нещодавно в Обухові відкрив свої двері новий лікувально-діагностичний центр ADONIS, який є одним з найсучасніших медичних центрів міста. Не кожне маленьке містечко може похизуватися приватним медцентром з таким обладнанням та сервісом.

Медичний центр за всіма сучасними стандартами


«Я дуже щаслива, що якісна медицина приходить до таких невеликих міст, як Обухів. ADONIS – це принципово новий рівень медицини і сервісу для нашого міста. Важливо, що за цим центром стоїть велика структура, яка може забезпечити дійсно «столичну» якість послуг, які ми надаємо», – розповідає керівник центру Швець Марина Вікторівна.

 

У  лікувально-діагностичному центрі ADONIS в Обухові можна отримати консультацію не лише терапевта чи сімейного лікаря, а й вузьких спеціалістів (отоларинголога (ЛОРа), хірурга, офтальмолога, гінеколога, невролога, кардіолога тощо) . Найближчим часом розпочне прийом педіатр, оскільки це один із найбільш необхідних у місті спеціалістів. А поки маленьких пацієнтів приймає сімейний лікар.Також в центрі роблять усі необхідні лабораторні дослідження, гастроскопію і колоноскопію. Усі лікарі мають великий практичний  і теоретичний досвід, постійно навчаються та підвищують свою кваліфікацію. 

ADONIS в Обухові – частина великої мережі медичних центрів

ADONIS в Обухові – це частина великої медичної мережі Києва та області. У ADONIS на сьогоднішній день 6 філій: власний пологовий будинок, 5 жіночих консультацій, діагностичний центр з комп’ютерною томографією та рентгеном, власна лабораторія, 2 хірургічних філіали, відділення лазерної корекції зору, 2 стоматології  та майже усі вузькі спеціалісти.

Медична група компаній ADONIS – це медичні центри замкненого циклу, які працюють за принципом «все в одній клініці». Пацієнт, який прийшов на першу консультацію в Обухові, має змогу за потреби продовжити лікування в Києві, а лікарі в Обухові завжди можуть проконсультуватися з колегами зі столиці.

До пріоритетних напрямків роботи належить в першу чергу жіноче здоров’я. Медична група компаній ADONIS пропонує програми з планування та ведення вагітності, пологи у пологовому будинку сімейного типу, що розташований у селищі Бузова Київської області. До речі, мережа має одну з найсильніших команд репродуктологів в Україні. До центру щомісяця приїздять більше сотні закордонних пацієнтів, які саме у нас мріють вирішити проблему безпліддя.

Більш як двадцятирічний досвід ведення медичного бізнесу допомагає ADONIS надавати послуги  за кращими традиціями приватної медицини.

 Хірурги ADONIS лікують грижі різної складності, жовчнокам’яну хворобу, видалять новоутворення та проводять пластичні операції.

Високі стандарти медицини – доступні кожному
Ми завжди намагаємося досягти гармонії ціни та якості. На жаль, якісна медицина не може коштувати дешево. Спеціально для пацієнтів в Обухові ADONIS запускає масштабну акцію «ЩАСЛИВІ ГОДИНИ», яка розповсюджується на всі послуги медичного центру. Саме в ці години можна придбати процедури зі знижкою 30%. Щоб скористатися пропозицією, необхідно просто прийти в клініку з 13:00 до 17:00 у будь-який день.

Також зі знижкою можна зробити колоноскопію, гастроскопію та всі необхідні лабораторні дослідження, які проводяться у вказаний час.

 

Крім того, в ADONIS діє спеціальна програма лояльності для жителів Обухова. Вже багато мешканців міста отримали дисконтні картки на знижку 20%. Такі кроки допомагають усім обухівцям отримати доступ до медицини високого класу.

Обухову пощастило стати першим невеликим містом, кому стала доступна «столична» медицина від великого гравця ринку з більш як двадцятирічним досвідом. Центр в Обухові розташований на вулиці Київській 115-А.
Графік роботи центру
з понеділка по п’ятницю 8:00 – 20:00

субота  9:00 – 17:00

 

З усіма питаннями звертайтеся за телефонами
044 220 36 03

Поширити новину
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Коментарі

коментарів