Біля бази ФК «Динамо» поліцейський на конфіскованому мотоциклі протаранив три машини

11 квітня на Обухівській трасі поліцейський, який їхав на мотоциклі, розбив його, протаранивши три машини. Правоохоронець був при виконанні, він транспортував конфісковане засіб.

Аварія трапилася близько 9:30 навпроти тренувальної бази ФК «Динамо». 

Як розповіли водії побитих машин, за 500-700 метрів до місця аварії поліція зупинила водія-власника мотоцикла. Як виявилося, він керував транспортним засобом без прав і документів на нього. Після цього водій залишив двоколісний транспорт і пішов. Щоб транспортувати засіб, один із співробітників поліції сів за кермо, проте через кілька сотень метрів потрапив в аварію. На швидкості приблизно 80-90 кілометрів на годину він намагався обігнати машини попереду, виїхавши на смугу зустрічного руху. Так він зачепив автомобіль Renault, а після цього від удару мотоцикл відскочив в Toyota, яка рухалася в напрямку Києва. А після, двоколісний транспорт з водієм в’їхав в бордюр на стороні руху в бік Обухова. Бензобак, який відлетів від мотоцикла, розбив передню частину Ford. Ніхто, крім водія мотоцикла не постраждав, сам поліцейський отримав травму підборіддя — його госпіталізували.

Частково цю інформацію підтвердив і адвокат потерпілого правоохоронця. Однак він підкреслив, що водій на мотоциклі рухався зі швидкістю приблизно 70 кілометрів на годину. А зіткнення сталося через авто, яке перед ним загальмувало. Попередньо перша з трьох машин різко зменшила швидкість, інші також були змушені зупинитися. Поліцейський на мотоциклі не зміг впоратися з керуванням транспортного засобу. Водій першої машини в ряду зник з місця події.

На місце прибули кілька машин правоохоронних органів. Однак всі патрульні відмовилися коментувати ситуацію.

Поширити новину
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Коментарі

коментарів