Працівники Служби порятунку «101» завітали до загальньоосвітньої школи № 3

1 лютого працівники Служби порятунку «101» завітали до загальньоосвітньої школи № 3 м. Обухів аби зустрітися з майбутніми випускниками. Адже кожен зі старшокласників зараз став перед вибором своєї майбутньої професії, і хто знає, можливо хтось із юнаків чи дівчат виявить бажання пов’язати своє майбутнє із благородною справою – рятувати життя. Тож метою заходу було інформування випускників про умови вступу до навчальних закладів, які готують фахівців ДСНС, а також популяризація професії рятувальника.
Під час зустрічі вогнеборці акцентували увагу на перевагах служби в підрозділах ДСНС України, розповіли про тонкощі рятувальної справи. Також надзвичайники ознайомили майбутніх випускників із навчальними закладами, які готують кадри для Державної служби з надзвичайних ситуацій, а це: Львівський державний університет безпеки життєдіяльності, Національний університет цивільного захисту України у м.Харків, Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України, Вище професійне училище ЛДУ БЖД (м.Вінниця).
Для отримання детальнішої інформації рятувальники запросили звертатись до відділу кадрів 4 державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Київській області, адже на кожного претендента стати курсантом ВУЗу цивільного захисту готується особова справа, а для зібрання необхідних довідок та матеріалів потрібен час.
Школярі, в свою чергу, під час спілкування проявляли чималий інтерес до професії, задавали безліч питань, на які отримували вичерпні відповіді.Тож є сподівання, що в майбутньому лави вогнеборців поповняться чималою кількістю охочих.

 

Поширити новину
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Коментарі

коментарів