НЕЗАБАРОМ У МІСТІ ЗАПРАЦЮЮТЬ ПРОЕКТИ ПО СПІВПРАЦІ З ПОЛІЦІЄЮ

Сьогодні відбулася робоча зустріч з громадськими організаціями «Міжнародний економічний комітет зміцнення партнерства між поліцією та громадою» і «Майбутнє держави». Обговорювалися два важливі проекти, які будуть втілюватися на території Обухівської міської ради. Мова йде про налагодження взаємозв’язків між поліцією та громадою, підвищення рівня довіри до поліції.

Для вирішення проблем, що стосуються школярів, а саме їх безпеки на дорогах та підліткового насильства, на базі ЦТДЮМ «Романтик» буде створено Центр молодої поліції, у якому будуть працювати діалогові групи між дітьми та співробітниками поліції, що дозволить у формі гри проводити навчання дітей правилам поведінки на дорозі та організовувати тематичні зустрічі і форуми. Цей проект представляє ГО «Майбутнє держави». Він планується на січень-червень цього року. Щодо проведення практичних занять, то в планах організаторів є оформлення тренувального майданчика для проведення занять з правил дорожнього руху.

Що стосується другого проекту, ініційованого іншою громадською організацією, в основу покладено проведення спільних заходів між громадою, поліцією та Обухівською міською вартою. До цих заходів входить створення добровільного спільного патрулювання по місту поліції та представників варти, що проходитиме, як пішим способом, так і на велосипедах. Будуть розроблені відповідні маршрути та графіки патрулювання.
Крім цього будуть проводитися зустрічі з громадою, опитування, спільні обговорення та розповсюдження тематичних інформаційно-освітніх буклетів для мешканців міста, публікації статей та об’яв.

Загалом ці ідеї цілком заслуговують на увагу, адже вони мають на меті підвищити рівень підтримки правоохоронних органів та налагодити ефективну співпрацю між громадою та поліцією.

Поширити новину
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Коментарі

коментарів