В Обухові закрили гральні автомати!(фото)

19.12.2017 працівниками блоку кримінальної поліції Київської області спільно з працівниками Білоцерківського відділу поліції під процесуальним керівництвом Обухівської прокуратури та за участі полку патрульної служби особливо призначення «Миротворець» проведено чергову успішну спецоперацію за результатами якої ліквідовано 4 гральних заклади на території Білоцерківського та Обухівського районів. 
Незважаючи на постійні звернення керівництва Національної поліції до «спритних підприємців» щодо припинення зайняттям забороненим видом діяльності, як свідчить практика, останні продовжують заробляти «легкі гроші» на азартних українцях.
Так, в ніч з 19 на 20 грудня поліцією було проведено 7 санкціонованих обшуків за адресами розміщення гральних закладів та проживання фігурантів. Обшуки було проведено на території м. Біла Церква та м. Обухів. За результатами операції припинено діяльність 3 гральних закладів на території м. Біла Церква та 1 закладу в м. Обухів. 
Щодо характеристики вказаних приміщень необхідно заначити, що «бізнесмени» дбали про комфорт своїх клієнтів та безпеку своєї діяльності. Зали було оснащені комфортними офісними шкіряними кріслами та попри усі заборони клієнтам було дозволено паління в приміщеннях та вживання «сумнівного алкоголю». Основне чим переймались організатори — це власна безпека. Усі без виключення приміщення були оснащенні камерами внутрішнього та зовнішнього спостереження, потрапити у приміщення та отримати дозвіл на гру могли виключно перевірені та довірені особи. 
Окрім того, під час обшуків у квартирі у одного з фігурантів було виявлено та вилучено 23 патрони до автомата Калашникова калібру 5,45 та магазин до нього.
Під час проведення обшуків у квартирах 4 осіб підозрюваних в організації бізнесу було вилучено грошові кошти загальною сумою близько 200 тис. грн., як встановлено оперативним шляхом, дана сума це добовий прибуток від незаконного бізнесу.
Усього під час проведення процесуальних дій було вилучено 100 комплектів грального обладнання, грошові кошти, документація, журнали, камери відеоспостереження, меблі та супутне обладнання яке забезпечувало азартну гру.
Вилучену техніку направлено на дослідження за результатами якого будуть прийняті відповідні процесуальні рішення.
Хочу зазначити, що винним в організації грального бізнесу загрожує покарання за статтею 203-2 «Зайняття гральним бізнесом» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає штраф від 170 тис. грн. до 680 тис. грн. (що складає від 10 тис. до 40 тис. неоподаткованих мінімумів громадян) з конфіскацією грального обладнання.

Поширити новину
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Коментарі

коментарів